Депутати от БСП и ГЕРБ влязоха в бесен спор по телевизията. Поводът - исканата оставка на Димитър Главчев. Превишава правата си и не си изпълнява задълженията. Станахме за смях. Заседанията ни са от по 20 минути. А в миналото Народно събрание сме молили г-жа Цачева да се върне, защото Главчев изпуска контрола. Сега няма кой да поеме контрол, заяви Стоян Марчев от "БСП за България" в диспут с Десислава Атанасова от ГЕРБ в "Деня започва".

Липсват всякакви аргументи, контрира Атанасова. "Ако Главчев си изпълнява задълженията, то от вашата парламентарна група няма да остане нито един", допълни тя.

Не може да има обиди като убийци, това е фашизъм, ГЕРБ обаче така искат, да се покаже, че НС не работи", скочи Марчев.

Говорите за законопроекти, на които не се обръща внимание. Няма нито един такъв в комисия с председател от ГЕРБ. Защо Петър Кънев не разгледа предложенията ви в комисията по Икономика, или Хасан Адемов?, контрира Атанасова. 

Когато има няколко закона, които се припокриват, се гледат на куп, продължи тя. "Има и закони на ГЕРБ, които стоят и чакат", каза още Атанасова. 

Няма да изкарате година, отсече Марчев и продължи: "Организирате театър за по 30 минути. За това Народното събрание има рейтинг 0".

А кой го интересува кога БСП крещят и скачат по банките или излизат от заседания?, отвърна Атанасова.