”Идва времето за отговори! Скандалът с ЧЕЗ се разрасна до международно ниво. Някой трябва да отговори, откъде се появи тази изрезка от вестник, който премиерът входира в Народното събрание”. Това каза Атанас Костадинов от БСП в ефира на предаването ”Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3.   

”На този етап влизането на държавата в сделката за ЧЕЗ няма как да се случи, защото държавата ще стане съучастник в неясни капитали. Не сме очаквали, че нещата ще стигнат дъното”, коментира още той.

”Парламентарната комисия, освен фактите и обстоятелствата около продажбата, ще установи и как ЧЕЗ е раздържавяван в годините”, заяви Костадинов.

”Преди дни с колегите Таско Ерменков и Жельо Бойчев направихме запитване на КЕВР, оттам ни отговориха, че при тях не е постъпвала официална информация за сделката с ЧЕЗ. Сега ще питаме прокуратурата дали има действие и бездействие от страна на регулатора”, заяви социалистът.

”Коремното на Радев е намигване към премиера на България. Президентът е с безпрецедентно висок рейтинг. Хареса ми коремното, то ми каза да се взема в ръце и да подобря формата си.”, каза още Атанас Костадинов.