Един от издигналите Румен Радев за президент се отрече от него. Срещата с Бил Клинтън просто преля чашата, каза в сутрешния блок на Нова телевизия експертът по борбата с тероризма Боян Чуков.

България трябва да има перфектни отношения със САЩ, защото от това зависи и икономическия просперитет на страната ни. В момента има схватка на живот и смърт между семейство Тръмп и семейство Клинтън, някои харесват Тръмп, други не го харесват, но той е легитимно избран президент, в когото в момента са съсредоточени властовите ресурси на САЩ. А ние търсим смъртния враг на Тръмп и искаме икономически инвестиции в България, заяви Чуков.

Ако Румен Радев се среща с бившия американски президент като гражданин, няма проблем, но когато действащ президент се среща с фигура като Бил Клинтън това е знак за американския президент, който е на власт в момента, добави членът на инициативния комитет, издигнал Радев за президент.

По думите на Чуков по отношение на казуса с българите в Украйна има разнобой между президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.