Малко по-рано днес премиерът Бойко Борисов направи първи коментар на бойкота на БСП, даде пример със свои съученички. Премиерът отговори на въпроси на журналисти по време на инспекция на ремонта на Източната тангента на софийското околовръстно шосе.

"Ще подкрепим законопроекта на ДПС за КТБ, защото ако не го направим, ще излезе, че когато сме били в опозиция, имаме нещо общо с този грабеж", каза  Борисов във връзка със законопроекта на ДПС срещу вторичното разграбване на КТБ.

"Щом предлагат и щом чрез закон считат, че ще излезе истината, разбира се, ще го подкрепим. Защото ако кажем, че не го подкрепяме, ще излезе, че когато сме били опозиция, имаме нещо общо с този грабеж. Както вчера г-н Софиянски каза, през 1996-1997-1998 г. 8 банки са паднали като КТБ. Откъде накъде? Няма ли да си говорим и за това. Цитирам по памет каквото видях. Предлагам всички обединени да стигнем до истината и тогава всички ще бъдем в по-добро и психическо състояние“, коментира Борисов и уточни, че усеща, че вече някои не си сдържат нервите. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!