Тя много отдавна трябваше да светне – знаете колко пъти му исках оставката и исках да напусне този пост. Това коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Димитровград, в отговор на въпрос кога ще светне „синята лампичка“ на кмета на Хасково Добри Беливанов.

БЛИЦ TV: Бойко предупреди своите: БСП с провалени политици ни настига, ако не ви светне червената лампа, аз ще ви светна синя 

„Но за съжаление това е една от грешките, която хасковската партийна организация на времето допусна и се надявам след няколко месеца на местните избори да подберат човек и кандидатура, която да отговаря на изискванията на гражданите на Хасково. Защото толкова много неща се направиха за Хасково - и пари се дадоха за кладенците и да ми зададете този въпрос е срам за всички по веригата надолу“, коментира още Борисов, цитиран от Фокус. 

Премиерът подпука Йончева и БСП: За "Добро утро" и "Лека нощ" трябва да казват Борисов! (ВИДЕО) 

Във връзка с отпуснатите 2 млн. лева от Министерски съвет за изграждането на осем събиращи кладенеца и два водопровода в Хасково заради наличието на уран във водата, премиерът посочи: „Ако не са ги направили – съжалявам. Ще се занимая със случая. Това, което е зависило от мен да изпратя парите, съм го направил“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!