Възраждането на производството ще помогне за развитието на страната, заяви пред БНТ Поли Карастоянова от коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО". "Икономиката е приоритет №1, защото имаме прагматично отношение и считаме, че възраждането на икономиката, нейното експортно ориентиране, ще доведе до възраждане на другите секции. Патриотизмът е на ход в това Народно събрание", заяви Карастоянова.
"Имаме една-единствена линия и тя се изразява в програмите. Ако представителите на "Атака" в 43-то Народно събрание проявяват склонност да подкрепят политика за благоденствието на страната, ние сме готови да си партнираме с тях", каза Карастоянова в отговор на въпрос на водещата.

Поли Карастоянова акцентира върху отговорността."Хубаво е хората, които носят отговорност като мениджъри, да имат история. Добре е да са хора с компетенции, а не с политически легенди. Още другата седмица ще свикаме национална кръгла маса, която да формулира 8 или 10 въпроса, най-важни за България. Няма да искаме кресла, договорки. Искаме да се разделим с представата, че има ляво и дясно решение на проблемите", каза Поли Карастоянова.

Относно евентуално разцепление в коалицията националистката заяви, че Патриотичният фронт има голямото предимство да стъпва на здрава идеологическа и ценностна платформа, която обединява 13 партии и формации. В нея са както най-старата националистическа партия ВМРО, така и най-младата патриотична формация, обясни Карастоянова. Тя призова да има зона на сигурност за търсене на правилните решения в следващото Народно събрание. /БЛИЦ