Бившият борец и силов застраховател от края на 90-те  Димитър Джамов обмисля да се бори отново за кметския пост в родното си село Семчиново. Джама, както е известен в цяла България, вече изкара един мандат като кмет в периода 2007-2011 г., след което стана общински съветник в Септември от 2011 до 2015 г.
След като обаче Пламен Темелков бе свален преди няколко дни от кметския пост в Семчиново с решение на ОИК - Септември, Джамов отново може да стане първенец в селото си, пише "Марица". 

Мои приятели вече се свързаха с мен и ме агитират много усилено да се кандидатирам. Ще видя. Има време да взема решение. Беше ясно, че Пламен няма да изкара мандата при ситуацията, която се създаде около него. По мое време престъпността в селото беше 0,01 %, тоест реално нямаше такава, коментира някогашният борец и настоящ бизнесмен. 

Ако 61-годишният Джамов се пусне в битката за кметския пост в Семчиново, насреща си най-вероятно ще има за съперник съпругата на досегашния кмет Пламен Темелков - Даниела. Тя също е подканвана от свои близки да стане кмет на Семчиново, за да довърши започнатото от съпруга  Пламен. Със сигурност частичните избори за кмет на септемврийското село ще бъдат през пролетта на 2018 г.