През април, след парламентарните избори председателката на БСП Корнелия Нинова поиска изключването от ИБ на члена на ИБ  и лидер на пловдивското БСП Георги Гергов от ИБ на БСП, заради така наречения „Цумгейт“ – среща в офиса на Гергов с главния прокурор Цацаров и газовия бос Сашо Дончев. Гергов сам си подаде оставката. За първи път оттогава Нинова и Цацаров се срещнаха и разговаряха за варианта на Антикорупционен закон, предложен от БСП. Беновска попита как общуват днес.

Беновска: Г-жо Нинова, с какви очи и как разговаряте с главния прокурор Цацаров след „Цумгейт“ и немного лицеприятните Ваши реплики към него?

Нинова: Никога не съм обиждала главния прокурор и не съм му отправяла „нелицеприятни реплики“. Никога не съм го коментирала. Коментирала съм участието/в „Цумгейт“/ на наш член на ИБ/Георги Гергов/.Взаимно уважително днес проведохме разговор с г-н Цацаров по Антикорупционния закон на БСП. Благодаря му за професионалните съвети - ще ги отразим.

Беновска: Г-н Цацаров, как разговаряхте с г-жа Нинова след нападението й срещу Вас по повод „Цумгейт“?

Цацаров: Разговаряхме в НС. Г-жа Нинова е лидер на ПГ. Аз не се чувствам „нападнат“, а и ако ме нападнат, имам достатъчно възможности да се отбранявам, а и да мина в нападение.