Непрекъснато надграждаме политическите си отношения. Това е третата среща на Нетаняху и Борисов за последните 4 месеца. Това е показателно за добрите им отношения. Имаме още върху какво да работим за двустранни отношение. Това заяви началникът на кабинета на министър-председателя Румяна Бъчварова в сутрешния блок на Нова тв.

"Акцент, който ние искаме да поставим е сътрудничество в областта на технологиите и дигитализацията. Общото между нас е, че искаме най-доброто за страните ни', каза още тя за вчерашната двустранната среща между Бойко Борисов и Бенямин Нетаняху във Варна. 

"Направихме връзки с нашите приятели от Балканите, за да може да работим за по-доброто на страните ни и с държави, които имат същите приоритети", допълни началникът на кабинета на министър-председателя. 

"Енергийната инфраструктурата е приоритет и за нас, и за Израел", коментира Бъчварова. 

"ГЕРБ има достатъчно опит в управлението и отношенията с коалиционните си партньори. Такива партньорства никога не са лесни. Нека да гледаме проблемите с Валери Симеонов и Красимир Каракачанов като случаи и опит. ОП сами могат да решат проблемите си", каза още тя. 

"Правителството работи по програмата си, това се вижда в бюджета и резултатите на страната", завърши Румяна Бъчварова.