Евродепутатът Николай Бареков зове Веселин Марешки да напусне незабавно Народното събрание. Според него присъствието на боса държащ бензиностанции в парламента е пълен фарс, за който плаща цялото общество
Ето какво точно написа Николай Бареков в социалната мрежа: 

"Призовавам криминално проявеното лице Веселин Марешки да напусне парламента и политиката и да разпусне партията си заедно с прилежащата му семейна парламентарна група. Присъствието му в парламента е фарс, който плаща цялото общество. Включително и тези наивници, които се полакомиха за по-евтин бензин и аспирин. Групата на Марешки не може да изпълнява задълженията си в този вид и е зависима изцяло от волята на управляващите. Тази трупа дублира изцяло отрепките-отцепници от ББЦ, които посрамиха мен и моите избиратели с безгръбначното си и жалко поведение в миналия парламент. Продажността, Алчността и Егоизмът не могат да бъдат водещ мотив за никой политик в Народното събрание. Остава открит въпросът: Чий задкулисни интереси подобни отрепки като ББЦ-продажници и фамилия "Марешки" обслужват във всеки пореден парламент? Опропастена държава."
 



БЛИЦ припомня, че по-рано днес главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на няколко депутати от "Воля", като сред тях е и лидера на партията Веселин Марешки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!