Вече имам и изпълнителен лист срещу банковия Борат. Това написа в социалната мрежа депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, който осъди укриващия се в Белград банкер - Цветан Василев.
"Да видим сега как да обезпечим вземането си, след като спечелихме с моя адвокат Емил Василев делото, което ми заведе и на първа, и на втора инстанция Белградския гепаджия. Дължи ми 2200 лв. този безсрамен човек и гепна поне 3,7 млрд. от КТБ - това може да се приеме вече за истина, защото беше прието от съда за такава.

Извънредно трудно ще ми бъде да си върна тези пари, но дори и да не си ги върна, ще приема, че съм жертвал 2200 лв. в името на свободата и битката с покровителстваните през годините от Костов и сие бандюги. А медийният слугинаж на банковия Борат да помни, че нищо не остава ненаказано", добави Тодоров. 

Василев настояваше за 20 000 „обезщетение за неимуществени вреди - морални болки и страдания от накърняване честта и достойнството и доброто име на ищеца”, както е формулирано в решението на Трето гражданско отделение,140 състав. Съдът обаче отсъди, че няма да ги получи и трябва да заплати разноските по делото. 



Антон Тодоров съобщи и за още едно спечелено дело, за което се съмнява, че ще получи присъденото от съда обезщетение. Става въпрос за назначената от военния министър Николай Ненчев шефка на "Снабдяване" - Росица Русева. За нея Тодоров обяви, че има регистрация за проституция, дамата имаше неблагоразумието да започне дело, което загуби. 

"Гейшата на Николай Ненчев от село Кукорево и тя ми дължи 2400 лв. Имам издаден изпълнителен лист след спечелено дело срещу нея още преди половин година и до ден-днешен не мога да си взема парите - крие се, сменя адреси, няма нищо на нейно име. Съдията изпълнител се видя в чудо. Но същата нахалница, която е регистрирана за проституция още на 14 години, преди две години много наедро ги говореше, чак и официална позиция на сайта на БЗНС пусна срещу мен - "клеветника", който съм казал, че имала регистрации за проституция. И след като се оказа, че най-безсрамно е лъгала, след като доклад от ДАНС, депозиран до съдийката я разобличи, сега пък се крие като обикновена лъжкиня, лишена от елементарна доблест. Както виждате от текста и документите - смляхме ме я с адвоката ми Емил Василев още на районен съд и Росица Русева загуби делото", жалва се в социалната мрежа депутатът. 

Източник: Канал 3