Антон Тодоров коментира скандала с брата на депутата от БСП Георги Стоилов. Според политика, който преди дни подаде оставка, публичната политика на БСП представлява продължение на организираната престъпност с други средства.
Ето какво точно написа Тодоров:

"Скандалът с рекетьорите от Русе и депутата от БСП Георги Стоилов става все по-мащабен. Каква е новата информация, която вече имаме?
Действащият депутат от БСП Георги Стоилов, брат на обвинения в рекет Илия Стоилов, се оказва, че до 2013 г. е бил съдружник на Цветелина Стоилова, също обвинена за рекет . Двамата са били съдружници във фирмата "Монарх Мултигейм Технолоджи". Дружеството се е занимавало с внос и ремонт на хазартни машини. През 2013 г. Георги Стоилов става шеф на русенския офис на ДФ "Земеделие" и прехвърля дяловете на Цветелина Стоилова. Бизнес империята "Монарх", свързана с депутатския брат е добре известна на русенската полиция и местното поделение на ДАНС. Фамилията има верига от заложни къщи, чрез които дава кредити срещу лихва, притежава още кафенета и нощен стриптийз бар. На 26 януари 2016 г. двама агенти на ДАНС посещават заложната къща на фамилията, където са посрещнати от Цветелина Стоилова. Те правят задълбочена проверка дали заложната къща изпълнява мерките срещу изпиране на пари, както изисква законът. Резултатът от проверката показал, че "Монарх Кредит Груп" май не отговаря на изискванията и няколко месеца по-късно фирмата била глобена с 2000 лв."


Минути по-късно в профила му изникна и още един пост:

"Една организирана престъпна група с регионален мащаб на действие е дарила друга организирана престъпна група с национален мащаб на действие. 
Казано иначе - публичната политика на БСП представлява продължение на организираната престъпност с други средства!"