От както Христо Христов е кмет на Болярово, той и близките му са окупирали общината. БСП заявиха, че тази информация е извадена преди 2-3 години. Това е така, но шуробаджанащината не се е променила и от сигнала ни от преди години. Това заяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров предаването "Офанзива" по Канал 3.

"Създаде се един парадокс покрай ареста на Десислава Иванчева. Няма голяма и малка корупция.  Болярово не е голяма община, но в по големия Сопот кметът Дойнов си подаде оставката благодарение на нас и нашите сигнали", каза още той.

"Промяната е в това, че фризьорките, които никой не контролира взимат 5-6 цифрени суми. Стоя плътно до хората, които направиха този арест. Всички те са невероятни професионалисти. Не приемам никакви обяснения за това, че са извършени насилствени действия. Това е моята лична позиция. Арестът не е могъл да бъде инсцениран, тъй като до последно не се е знаело мястото на срещата. Има слух, че Иванчева е работила в интерес на десен политик , който няма да спомена.

Не се наемам с мнение за това", заяви Тодоров по темата за ареста на кметицата на община "Младост" Десислава Иванчева. "Голяма част от БСП ще светнат не като елхи, а като бенгалски огън. Самата лидерка на БСП им вреди. Корнелия Нинова бе уволнена заради корупция. Не позволявайте на ловци на души да ви пълнят съзнанието с лъжи. Румен Радев е политически мъник.

Той има детинско отношение за правене на политика. Въпреки, че сме християни, ако ни ударят шамар по едната буза, няма да си обърнем другата", коментира депутатът. "Чисто политически, се доказа, че пътуването на "Атака" до Крим е било по частни причини. Управлението на коалиционното управление се гради на базата на коалиционно споразумение. Пътуването до Крим не го разваля, но Волен Сидеров би могъл да създаде проблем на България", завърши Антон Тодоров.