"Винаги сме били под напрежение. Ако не иска негативи, човек не трябва да се занимава с политика. Трябва да си достатъчно аргументиран, за да си защитен. С колегите от Обединени патриоти сме приятели и партньори. Всеки има идеи и това води до конфликти, но в крайна сметка е важно държавата да върви напред. Противоречията трябва да се изглаждат максимално бързо, както направи премиерът". Това каза в ефира на "Канал 3" депутатът Александър Ненков от ГЕРБ.
"Познавам Делян Добрев от много отдавна. Той е много млад, способен и интелигентен човек. Не вярвам да бъде сменен като председател на структурата в Хасково. В момента цялата структура е зад Делян Добрев и кмета Беливанов трябва да си подаде оставката. Сигурен съм, че Делян Добрев милее за града си и всичко, което прави е в интерес на гражданите”, коментира Ненков.

”Смятам, че думите на г-н Велчев бяха преекспонирани”. Така той коментира поисканата оставка от ДПС на председателя председател на Комисията по вероизповеданията и правата на човека Красимир Велчев.

"Смятам, че Комисията по досиетата има още какво да даде и не трябва да бъде закривана. Все още дължим отговори на обществото, каза още той. ”Смятам, че г-н Тодоров е много подходящ за поста на председател на тази комисия. Той е много навътре в тази тематика”., допълни Ненков.