Владимир Стоянов - Владо Плацентата, който преди време преби брутално лекарка в "Шейново", в момента е на свобода и даде първото си интервю. Той се показа със странна шапка и маска, за да може да скрие самоличността си от аудиторията.
Срокът на мярката му за задържане под стража е изтекъл - 2 месеца и в момента има мярка подписка. Владимир е бил съгласен за интервю, но баща му е бил агресивен. "Опитал е да бутне камерата на оператора, каза ни, че сме нещастници. И двамата говориха доста интелигентно, не усетих да имат някакви отклонения", разкри репортерка на Нова тв.

"С маска съм, за да запазя личното си пространство. Всички новини по медиите са клюкарски. Вие сте първата, която идва и ме пита нещо. Всичко при мен е наред, успешен съм във всяко едно отношение. Лично нещо е дали съм търсил от съда майката на детето ми, тъй че няма да го споделя. Според документите излиза, че причината, поради която родител е направил такъв скандал, е било, за да поиска плацентата на сина си. Въпросът е дали доктор Гагова не е нападнала този родител в гръб. Тя е знаела, че няма камери там. Няма доказателства да е имало какъвто и да е побой", каза Владо Плацентата.

"Не се чувствам виновен. Не съм направил нищо лошо на никого. Всеки може да каже всичко. Какви са тези глупости които ме питате, не съм направил детето заради плацентата, тя не е по-важна от детето. Хора са видели скандал, но никой не е видял бой. Няма доказателство за побой. Няма човек, който да каже, че тя е била на пода и е имала такива щети. Няма неутрални свидетели. То няма дори доказателства, че е имало скандал", заяви Стоянов.

Според него доктор Гагова е искала да прикрие своя грешка със скандала.

"Съдът ще определи какво общо имам с казуса. Променям си облика много често, не е било, за да не ме открият лесно. Аз съм дошъл и съм се прибрал вкъщи след това и не съм знаел за какво става въпрос. Аз съм невинен и няма доказателства срещу мен. Надявам се майката на детето ми да е разбрала, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Мисля, че детето ми като порасне няма да ме осъди, а ще каже "евала". Не е имало пребиване, а "евала" ще бъде за това, че съм се опитал да спася тези стволови клетки", каза Стоянов.