"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 14 август, съобщиха от дружеството.
понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 519 в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 511, ул. „Георги Спасов“, ул. 510, ул. 519. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 513 №37.

В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Петков“, жк. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Враня“ от ул. „Зайчар“ до ул. „Димитър Петков“; по ул. „Димитър Петков“ от ул. „Враня“ до ул. „Пловдив“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня“ ъгъла с ул. „Зайчар“.

В понеделник във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Бунтовник“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Бунтовник“; по ул. „Николай Лилиев“ от ул. „Бунтовник“ до ул. „Вежен“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бунтовник“ ъгъла с ул. „Николай Лилиев“.

В понеделник във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. 68 кв., „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 8, ул. 51, ул. 55, ул. 68. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 68 №1. В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Липите“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Липите“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „Троянов път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Липите“ ъгъла с ул. „Васил Левски“. В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дон“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 646 от ул. „Орхидея“ до ул. „Дон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 646 ъгъла с ул. 754.