Кучета убийци - два ротвайлера и немска овчарка, сеят ужас в центъра на София. Хора се оплакват заради опасните четириноги, които са собственост на тяхна съседка, предава Нова телевизия.
Преди дни малко кученце е било разкъсано буквално от ротвайлер. Собственичката му на свирепото четириного има още два ротвайлера и немска овчарка.

"Във вторник сутринта разхождах двете си кучета на каишка. Кучетата на съседка, която срещнах, бяха без наморници и просто скочиха и разкъсаха моето, стана за секунда. Аз го дръпнах, но то беше цялото в кръв, издъхна в ръцете ми. Никой не откликва на жалбите ми", признава Оля. 

Това не е първият инцидент точно с тези кучета.

"Нападнаха и моето куче и мен, едвам се отървахме. Домашният ми любимец е много спокоен, вижте го. Жената вместо да се извини, ме обвини мен, че не съм се държал както трябва", заяви друг съсед.
 "Отключвах входната врата, бях с нашите. Тогава тази 50-килограмова жена, която дърпа 200-килограмови кучета, се хлъзна, те й избягаха и ни се нахвърлиха. Страхуваме се да излизаме и да се прибираме. Правим го под час", жалва се младо момче.

"От полицията ми казаха, че нищо не могат да направят. Такъв е законът, могат само да й направят протокол за нарушаване на обществения ред. Единствените, които могат да направят в тази държава нещо, е Районната прокуратура да се самосезира. Кучетата й трябва да бъдат евтанизирани. Тази жена не може да управлява такива големи животни, трябва да има справедливост. Утре някое дете ще се затича и глутницата от 4 кучета, ще потегли към него и какво ще стане? Моля, направете нещо", каза Оля.