Само преди дни цяла България, Египет, че и света бяха потресени от скандален надпис, появил се на Хеопсовата пирамида. Малко по-късно българката, която установи, че там е изписано "Локо 2019" реши да покаже свои скандални снимки, от които се вижда, че тя и мъжът й пък развяват табели, на които пише "Х*й", "К*р" и други нецензурни думи.

Оказа се обаче, че българската простотия си е запазена марка за нашите географски ширини.

Репортер на БЛИЦ установи какво потресаващо нещо се "появи" на столичната улица "Граф Игнатиев".

Медията ни припомня, че в края на миналата година кьоркютук пияна жена свърши куп поразии по тъмна доба в центъра именно на "Граф"-а.

За безопасност на софиянци и гости на София от Столична община преди дни сложиха предупредителни табели, на които пишеше "ВНИМАНИЕ! Забранено е движението на пешеходци и автомобили по релсовия път. Опасно за живота!". Освен ярко жълтата табела имаше и пътни знаци номер В2 - "Забранено е влизането на пътни превозни средства в двете посоки". Имаше и такива, на които бе изобразен "вървящ човек".Именно този "човек", които бе на всички табели, бе жестоко поруган. Неизвестен "майстор", който явно е любител на анатомията, реши да изрисува мъжки полов орган.

За да няма "не разбрали" какво е "допълнението" на ходещия човек, вандалът, който го оскверни, дори бе написал "К*р".
 Дали скандалните табели ще бъдат подменени или почистени - предстои да разберем.

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

На [email protected]bg БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света