Фразата „любовта е сляпа” се оказала доста реална за млада доверчива британка. Тя решила да се омъжи от приятеля си, с когото излизала от две години, когато разбрала, че всъщност той е... жена, съобщава „Дейли Бийст”.
Цели две години тя й любовникът й правили секс като той я карал да си слага превръзка на очите, защото бил твърде притеснен заради белези, които имал по тялото си от автомобилна катастрофа. По време на поредната им палава нощ в хотел, обаче, жената решила да надникне зад превръзката и за нейна огромна изненада видяла, че това е жена и то жена, която познава много добре.

„Направо подскочих. Гейл стоеше там. Не можех да повярвам, не можех да повярвам”, разказала „жертвата” пред полицията с молба името й да не се съобщава. Тя казала, че в продължение на две години фалшивият й приятел я мамил, като правил с нея секс с помощта на страп-он – изкуствен член, прикрепен за тялото с колан.

25-годишната Гейл Нюланд се изправи пред съда в град Честър по пет обвинения в сексуално посегателство.

Тя се запознала с приятелката си във Фейсбук, където се представила под името Кай Форчън – млад мъж, който бил наполовина филипинец и наполовина латиноамериканец. В чата „той” разказал, че е претърпял катастрофа, след която лекарите му открили тумор в мозъка. Двамата си говорили по интернет и телефон месеци наред, но Форчън твърдял, че се е твърде болен за среща на живо. На жертвата й се сторил странен твърде пискливият глас на мъжа, но не му обърнала особено внимание. Той пък споделил, че познанството му с нея много му помогнало да се подобри.

Първата им среща се състояла в хотел до Ливърпул. Форчън помолил жената да носи превръзка на очите, защото все още се възстановявал от травмите си. В спалнята на хотелската стая тя открила плюшени играчки, шал и маска за лице. Тя си сложила маската и тогава нейният „любим” се появил от банята и правили секс. Това се повторило няколко пъти за две години.

На една от последните срещи жената усетила, че нещо не е наред. „Правехме секс и посегнах към задната страна на главата му. Хванах нещо и си помислих, че има нещо нередно. Аз седях на леглото, той беше прав. Нещо в главата ми каза: „Свали я, свали я”, разказа тя.

„Гейл просто си стоеше там. Тя веднага сложи ръка на лицето си и каза: „Не е каквото си мислиш”, продължи тя.

Гейл, която тя познавала добре, се опитала да обясни ситуацията, сравнявайки я по абсурден начин с филма „Отново на 17”, в който Матю Пери влиза в тялото на Зак Ефрън.

Превод: БЛИЦ