Трябва да се види къде е истината. И двете неща са опасни. Така коментира скандала между Сотир Цацаров и Сашо Дончев в ефира на Нова телевизия Слави Бинев.
Той заяви,че в момента се уважава с ДПС, въпреки, че не влезе в парламента. "Моята съдба не ме поставя там където е леко и модерно. Винаги участвам в ситуации, които са предрешени да имат лош край. Няма значение,че се махнах от Патриотите, пък те сега взимат властта. Запазил съм много добри отношения с много от колегите сив ПФ. Няма да цитирам имена, защото това е лично. Виждате и разследванията, които провежда Слави. Доколкото знам има доста по-страшни неща, които ще излязат наяве и то скоро. Оказва се просто,че зад привидния възторг,че ние сме по-българи от българите се крие някакъв по-долнопробен интерес. В момента е модерен култивираният патриотизъм", каза Бинев.

Според него в момента страната има нужда от рационална политика,която да прави всичко възможно да се изпълнят поставените от партиите цели в програмите.

"Видяхме се на по кафе с Доган още преди да участвам на изборите. Говорим и с него. Контактът с господин Доган носи удовлетворение, защото говорите с човек,който има чувство за мисия, подплатена с много знания. В момента хората имаме нужда точно от неговия вид патриотизъм", каза Бинев.