Неправилното паркиране и липсата на паркоместа са все по-наболял проблем за врачани. Какво обаче става, когато самият репатриращ автомобил, който вдига нарушителите, започне да паркира неправилно?
Бдителен врачанин попадна именно подобен случай, съобщава BulNews.bg. Мъжът и негови приятели, видели куриозната гледка, не се стърпели и веднага запечатали култовия момент.„Чудно ми е кой ще вдигне паяка, когато той самият паркира неправилно. Репатриращият автомобил е заел четири паркоместа пред магазин, но заради габаритите му и съседните две места бяха неизползваеми“, пише възмутеният врачанин.

Хората в града коментират, че наглостта на шофьора на голямата машина е огромна. Те се шегуват, че най-вероятно е спрял да си напазарува нещо подкрепително на път за следващата си жертва. Въпросът на мъжа е дали и как ще бъде санкциониран шофьорът на паяка и до кога ще ставаме свидетели на подобни безумни паркирания.

„Преди често виждахме леки автомобили спрели на по няколко паркоместа, не очаквах обаче да снимам паяка в такова нарушение“, допълва врачанинът.