Изоставени ключове са били първата следа, по която се е разбрало, че нещо странно се е случило с шефа на КАТ-Казанлък Тодор Николов. Както БЛИЦ вече писа той изчезна мистериозно преди дни. Драмата около случилото започна да се задълбочава. Вчера пък сестра му направи горещ апел във фейбук.

Днес се разбра, че именно тя е видяла изоставените ключове на брат й, които били на вратата на дома им, където той живеел след като се развел. Самата врата пък била отключена. Тогава тя се усъмнила, че нещо се е случило с брат й и подала сигнал в полицията.

Според bTV сестрата на Николов цяла нощ е била в полицията на разпит.

„Не е имал проблеми със сестра си. Те много се обичаха“, сподели съседка на Николов и сестра му.

Неизвестните с изчезналия шеф на казанлъшкото КАТ продължават 

„Много добро момче е. Все поздравяваше. Много съжалявам за него. Дано не му се е случило нещо лошо и дай Боже да е добре. Последно го видях във вторник, когато изкарваше колата си“, каза друга комшийка.

„Аз видях само същия ден, но него го нямаше. Но видях едно високо момче, което беше до колата. Но не го не го познавам“, сподели още комшийката.

Те бяха категорични, че не са знаели Николов да е имал здравословни проблеми, както стана ясно по-рано днес: „Той беше спортист. Не знаем да е имал проблеми“. 

Междувременно стана ясно, че днес ще се проверяват и камерите от входа и изхода на града.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!