След Константин Капчин късметът споходи и Краси Янков, който спечели 72.320 долара. Българските успехи от майските турнирни фестивали продължават да се увеличават и след като вчера имахме две български SCOOP Omaha победи днес Краси Янков добави и трета към тях, пише struma.com.

Вчера благоевградчанинът Красимир Янков, който от години живее в София, стигна до финалната маса на SCOOP #32 6-Max Pot Limit Omaha High Roller, но му се наложи да я напусне първи.Днес обаче нещата се развиха по различен начин и той бе последният играч, останал в турнира, след като надигра германеца 12maxel3 в heads up мача за първото място. Двамата сключиха сделка и Краси прибра с $5,000 повече от него за първото място, но разликата в натрупаните пари от баунтита беше меко казано брутална.

Краси не само приключи турнира с баунти на стойност 12 пъти по-голямо от това на вторият в турнира, но сумарно то беше колкото на останалите играчи, завършили в Топ 20! Припомняме, че през февруари тази година бившият председател на фенклуб "Пирин SS", Константин Капчин, спечели над един милион лева от покер турнир, сега Краси последва примера му, но с доста по-скромна сума. Ето и крайното класиране на финалната маса в турнира.