Гневен мъж се ядоса на съседите си и реши да им отмъсти като затрупа с камъни шосето в бургаското село Маринка, на пътя Бургас-Малко Търново. Екшънът се разиграл преди броени дни пред терасата на съседите.
Около 22.00 часа, съседското семейството се намирало в дома си, когато чуло, че навън се хвърляли някакви предмети, както и викове. Излезли на терасата си и видели двама мъже, като единият от тях натрупвал върху платното за движение по пътя Бургас-Малко Търново камъни и дървени плоскости. С това възпрепятствал преминаването на автомобилите. Той викал по приближаващите коли, които като не можели да преминат, се връщали в обратна посока. Когато видял съседите си на терасата, той отправил закани към семейството им, като казал: „Ще ви избия”, „Ще те изнасиля”.

Семейството подало сигнал на тел. 112. На място пристигнали полицейски служители. В обясненията си, мъжът заявил, че е започнал да натрупва камъни на пътя в знак на протест срещу полицията, като считал, че това не е противозаконно.
 
Установено било, че той действал след употреба на алкохол и при влошени междусъседски отношения. За това Районният съд в Бургас му е наложил глоба от 300 лева по Указа за борба с дребното хулиганство.

Източник: burgasinfo.com