Районна прокуратура – Несебър започна досъдебно производство срещу неизвестен извършител за огнената стихия, обхванала снощи част от заведението, където преди година стреляха по Димитър Желязков – Очите. От държавното обвинение съобщиха, че в момента се изчакват експертизите по случая, но огледите на криминалистите са установили, че някой нарочно е драснал клечката на "4 you", пише flagman.bg.
Интересното е, че основните щети след пламъците са във фоайето на „Вила Бонита”, в чийто приземен етаж се намира ресторантът. То буквално е погълнато от огъня. Унищожени са мебелите, има щети по асансьорите, а мазилката е окапала от високата температура.

Входът на сериозно пострадалата сграда се намира между заведението на Божидар Георгиев – Кравата и студиото за татуировки на дясната му ръка – Иван Терзийски. Самите поражения върху "4you" не са сериозни по всяка вероятност ресторантът ще може да отвори врати за началото на летния сезон. Засегната от пламъците е единствено дървената конструкция, с която е покрита градината на "4you". Хладилните витрините вътре работят, а инвентарът изглежда непокътнат.