Десетки пловдивачни се оплакват цял следобед и привечер за зверско задръстване в целия град, пише TrafficNews. Разстояния, които се взимат обикновено за 5 минути, сега отнемат на шофьорите повече от половин час. Хората са изнервени, възмутени и огорчени...
"Информирайте пловдивчани, че отсечката от хотел Тримонциум до Сточна гара е затворена и задръстването е чак до Семинарията. Обстановката е много изнервена!", жалва се потърпевша.

"Кукленско шосе е яко задръстено", твърди друг.
 "На Тунела е ад. Както и в целия град", обобщава пловдивчанка.

Движението на основния булевард в Пловдив - „Цар Борис III Обединител”, е затруднено още от вчера заради поредния (за кой ли път?) ВиК ремонт между Тримонциум и Сточна гара. Участък на булеварда е абсолютно затворен. Това предизвиква голямо задръстване, което достига чак до кръстовището на Чифте баня.
 По-рано днес пък точно на Чифте баня стана и катастрофа, което допълнително затрудни движещите се от кръстовището на булевардите „Цар Борис III Обединител” и „6 септември” към Тунела.

В момента е спряно и движението между отбивката за църквата Света Петка и ул. „Цанко Дюстабанов”, а автобусите са с променено разписание. Движението ще бъде ограничено до 19:30 часа днес.