С малко старание, завъртане и докосване, можеш да направиш така, че малкия пенис да достигне чувствителните ти точки. Първо – дръж краката си колкото се може по-събрани по време на секс, пише cosmopolitan.bg.
 Без значение в каква поза сте, ако правиш това, търкането ще е по-интензивно, а оттам и стимулацията на чувствителната част от вагината ще е по- ефикасна. Като се стараеш да държиш краката си близо един до друг, това ще стесни точката на проникване.

Ето и още едно трикче, което работи най-вече, когато сте в мисионерската – сложи възглавница под дупето си и се опитай да насочиш таза си максимално нагоре.

Под този ъгъл проникването е по-дълбоко, а и така той има достъп до предната стена на вагината ти, където е заветната G-точка. Ако нямаш възглавница под ръка – сложи крака на раменете му. Така навлизането ще е по-дълбоко, ще го чувстваш по-голям, а и си осигуряваш повече клиторна стимулация, която може да те отведе до върха.

И това е интересно: Мъжете тежко приемат провалите в леглото - - четете на най-полезния здравен сайт zdrave.to

Удоволствието е гарантирано и ако сте в лъжички, той прониква в теб откъм гърба ти, като те е обгърнал с ръце.

Тази поза държи телата ви в близост едно до друго, което пък ограничава празния ход при тласъците навън и навътре – следователно, ти ще го усещаш по-добре, тъй като по-голяма част от пениса му ше е вътре в теб. Освен това той има перфектен достъп до клитора ти, с който може да се занимае с ръце, за да ти донесе още по-интензивен завършек.

Бавно плъзгане! Ако събереш крака в мисионерска поза, тя може да ви достави неочаквано удоволствие. Бавно движи бедра, плъзгайки ги ги бавно по дължината на пениса му. Това ще бъдат нови възхитителни усещания.

Плъзгаща се русалка! Сменяйте се един с друг, в мисионерска поза, така че да се окажеш с събрани крака, между неговите, отгоре му. Това ще ти даде възможност за по-добра стимулация на клитора, а на него – по-дълбоко проникване.


Хаванче! Към тласъците напред-назад, може да добавиш и въртеливи движения на ханша. Сложи една възглавница под кръста си и разтвори широко крака. Чрез по-големия достъп, които осигуряваш така, ще усетиш как неговата срамна кост гали клитора ти.

На ръба! Наведи се над ръба на леглото и вирни дупето си насреща му. Това ще му даде невероятен изглед и възможност за по-дълбоко проникване. Нека използва бедрата ви за упора.

Страхотна „Задна поза“! Позицията на колене и лакти или така наречената „кучешка поза“ е идеална за малък пенис. Тя ще осигури по-дълбоко проникване. А като извиваш гърба си, ти ще можеш да нагласиш и желания за теб ъгъл на проникване.