Мъжът за любовта може да промени много неща, но не се опитвайте да го промените изцяло, това никога не свършва добре, пише zajenata.bg.

Това са четирите неща, които са решаващи за мъжа да напусне жената, дори и когато е влюбен в нея:

1. Искате напълно да го промените

Трябва да разберете едно: Децата са за отглеждане, а не възрастните мъже. Ако се опитвате да промените мъжа изцяло, ще започнете да се чудите, защото сте се влюбили, а след това ще започнете да мислите, че той не е достатъчно добър за вас. Това с времето ще го накара да поиска жена, която го обича и приема такъв, какъвто е.

2. Постоянно му възразявате

Нормално е, имате право на възражения, когато не е изпълнил нещо, което е обещал. Но постоянното възразяване, мъжете смятат за форма на принизяване и с течение на времето стават пасивно-агресивни, което води до провал на връзката.

3. Трябва да Ви моли за секс

Може би ще Ви моли няколко пъти, но след това ще се откаже и да си потърси щастието на друго място. Въпреки това сексът е важна и неизбежна част от всяка здрава връзка.

4. Постоянно го сравнявате с бившите

Никога не трябва да го сравнявате с бившите партньори. Въпреки че е наясно, че всеки има любовно минало, това е последното нещо, което иска да знае.