Нудистът избра градинката между Народния театър „Иван Вазов" и БНБ, за да покаже прелестите си.

Слънчевото време днес предразположи столичани да излязат на разходка по центъра на София. Освен майки с колички обаче на слънце в центъра на столицата се припичаше и мъж, облечен в адамово облекло.

Нудистът избра градинката между Народния театър „Иван Вазов" и Българската народна банка (БНБ). Възмутени граждани веднага сигнализираха полицията, която незабавно се отзова. Мъжът бе помолен учтиво да се облече. Представителите на реда обаче не изключиха той отново да се появи на същото място следобед.

Преди година стана известен случаят с 50-годишен британец, бивш член на Кралската морска пехота. Той е прекарал по-голямата част от последните 7 години в затвора заради честите си появи на публични места без дрехи. Гоу, който сам се защитавал пред съда в адамово облекло, отказал предложението на властите да бъде освободен при условие, че се облече.

Стивън Гоу, който е баща на две деца, прекарал по-голямата част от последните две години из шотландските затвори, защото се съблякъл в самолета на път за Единбург. /БЛИЦ