Преди часове БЛИЦ ви информира за случката, която се разигра на столична бензиностанция. Видеото, което бе споделено във Фейсбук, не уточнява къде точно се е разиграла дебилната история, но това определено остава на заден план. По-важна е наглостта на младо момче, което рискува не само своя живот, но и този на всички други, които са на бензиностанцията. От кадрите се вижда как момче с шапка слиза от пернишки опел, пушейки цигара. Чакайки шофьора да плати той стои с фаса си до колата, но и в непосредствена близост до бензиновата колонка.
След секунди идва служител на бензиностанцията, взима един от пожарогасителите край бензиновите колонки, приготвя го... и започва да пръска по пушещия пътник.

„1000 лв бонус и 250 лв увеличение на заплатата за този служител!“;  „Браво, другият път го изтряскай с пожарогасителя по кухата глава да му дойде акъла“, „Мега яко! Много се изкефих, 3 пъти го гледах! Хак да им е на отворените наркоманчета, дано разберат, че има правила, които важат дори за надрусани лигльовци!“… Това са само част от коментарите,които заляха социалните мрежи, след като видеото с бесния служител на бензиностанцията взриви Фейсбук.

Стана ясно кой е нахалният младеж, имащ се за недосегаем. В пернишката кола пътували двама братя. По-малкият от тях Едуард е въпросният младеж с цигарата, пише TrafficNews.bgПо разказа на читател момчетата са конфликтни и често влизат в полемика с други хора в Перник. Те дори си уговаряли срещи за боеве. От профила на младежа се вижда, че е от ултрасите на Левски София.След въпросната проява, надали Едуард ще посмее втори път да се прави на тежкар на подобен тип обект, а и е интересно каква ще е реакцията на управителите на бензиностанцията – дали ще поощрят своя служител, или ще бъде наказан…