"Предлагам ви да не се занимавате с разследвания, защото всеки има гледна точка. Различното тълкуване е резултат от гигантска манипулация. Прокуратурата и съда са единствените институции, които могат да докажат какво се е случило. Г-н Цацаров направи първото си политическо изказване, като попита защо точно искат ревизия на приватизацията на Техноимпекс. Той винаги говори обрано, но тук бе конкретен - искате справедливост или се използва с политически цели?" Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в студиото на "Лице в лице" по bTV.
"Досието е поискано и дадено. ДАНС се занимава с това, може би защото е под ръководството на Борисов. Градска прокуратура също каза, че няма нередности. След като главния прокурор, градска прокуратура и апелативния съд казват - няма престъпление. На 29 ноември 2017 година Цацаров е уведомил г-жа Атанасова каква е истината", обясни соцлидерката. 

"Борисов и ГЕРБ пуснаха шайкаджийка, която да клевети. Ние знаем истината. Вчера ми оставиха документа от Цацаров, явно имам симпатизанти в ГЕРБ. Каква е целта на занятието? Истината лъсна и за всеки е ясно, че това е с цел на управление. Дори се опитаха да манипулират мнението на главен прокурор. Целта не е справедливост, а да се изчисти опозицията. Това е стилът "Борисов", допълни тя.

След като пуснаха видео от последното интервю на нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова, която извади документи от 1999 година и зададе няколко въпроса на лидерката на БСП, тя отвърна така: "Мислите, че ще отговарям на въпросите на Атанасова? Вие се шегувате. Ще и пратя много поздрави и ще и кажа само, че всичко което има може да го занесе в нужните институции и да се видим в съда. Пратете я в правовата държава - право и съд. Аз ще си отстоявам думите докрай. Не могат да ме смачкат по този начин, нека е ясно. Държавата ни е поробена отвътре и ако посмееш да кажеш нещо различно, ще бъдеш смачкан. Не, няма да бъда." 

"Кои са Десислава Атанасова, Тома Биков и Антон Тодоров, че да им слизам на нивото? Тома Биков каза, че мечтата в живота му е да види Борисов в съда. Има вътрешни авторитети в ГЕРБ, които мълчат. Къде им е лидерът? Когато чу, че искам да говорим за групировки, изчезна като торпедо", разкри тя. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!