Брониран и тунингован „Ролс-Ройс” за 400 000 евро е яхнал зетят на кмета на Симитли и тотомилионер Николай Динков – Нинджата. За него той сам се похвалил пред приятели, пише „Телеграф”.
Наследник на замогнал се татко след 1898-а , преди 2 години зетят на Поли Апостолов, кмет на Симитли, спечели 7 095 423 лева от „Тото 2” с фиш за 3,40 лв.

След като набързо изкара курсове за морски капитан, Нинджата веднага се сдоби с луксозна яхта за около 1 000 000 евро, която паркира в кей в двора на огромната си новозакупена къща в Солун. Наскоро той поръчал и бронирания „Ролс-Ройс Рейт”, доработен от тунинг студиото „Менсъри”.

„400 000 евро ни струва тази поредна семейна придобивка. Мислех да изненадам с колата съпругата си за Коледа, но тогава хората от магазина в София не успяха да я доставят. Пропуснахме с доставката и Свети Валентин, но се надявам поне за 8 март колата да пристигне навреме”, казал пред приятелите си в Благоевград 36-годишният Николай.

Динков, жена му 0 кметската щерка Полина, и двете им деца живеят в имение на хълма за богаташи Баларбаши над Благоевград. Къщата беше купена от строителния предприемач Николай Галчев преди 7-милионната печалба от „Тото-2”, но Нинджата предпочита да прекарва в Благоевград само зимните месеци. Дори понякога е взимал самолета и през зимата към по-топли дестинации, предимно острови. Иначе през останалото време в годината, докато децата са на детска градина в Благоевград, той кръстосва сам света по въздух или по вода зад руля на яхтата си. През ваканциите цялото семейство предпочита слънцето на Гърция.

„Няма рецепта за щастие. Като има пари, всичко е възможно. Тайната е в късмета.”, накратко формулира живота си Николай Динков – Нинджата.
Тъстът му Апостол Апостолов – Поли, енергичният кмет на Симитли, е лаконичен. „Защо мен непрекъснато питате за живота на семейството на дъщеря ми? Аз да не съм им пресаташе! Питайте си тях. Когато спечелиха, ни почерпиха и толкова!”.