За броени дни водещата на „Челюсти” Диана Найденова стана тв звезда №1, след като седна на стола в студиото на сутрешното предаване на Нова телевизия. Възхвалявана и отричана, името й продължава да се спряга по най-различни поводи в медийното пространство. И само личният живот на 35-годишната брюнетка остава забулен зад огромна стена от мълчание. Репортер на „ШОУ” обаче се добра до дълбоко скритата страшна тайна на Диана.
Жестът, с който тя отмята косите от челото си с двете малки пръстчета на ръката, говори твърде красноречиво, че тази жена е преживяла някаква лична драма. Начинът по който „захапва” някои от събеседниците си е твърде агресивен и това също не е случайно.

Запознати с битието на Диана Найденова открехнаха за „ШОУ”, че водещата наистина е преживяла трагедия – самоубил се е бащата на детето й. Името на този човек е забулено в тайна. Двамата са се запознали по време на пътуване в чужбина – тя като акредитиран журналист, а той - като член на правителствена делегация. Човекът е имал семейство и бизнес, но се е грижел за детето си и за неговата майка.

Не са известни причините за неговото самоубийство, нито защо този факт е бил толкова дълбоко скрит. Възможно е човекът да е бил със специална мисия или пък да е имал проблеми с бизнеса. Това никой не може да каже. Нашият източник на информацията твърди, че двамата не са сключвали брак, макар че той е припознал детето.

Брюнетката е силно вярваща. Три пъти в седмицата пали свещ в църква.
Едновременно с това обаче вярвала и в прераждането. Почнала да се интересува каква може да е била в предишния си живот и така разбрала, че предишната й родина е Италия.
Тодорка Николова


“Мис Юта” й е втора братовчедка

Българката, която стана “Мис Юта” и четвърта по красота на конкурса в САЩ Лаура Чуканов, е нейна втора братовчедка.

Пее от маса по пиано баровете

Диана много обича да пее. Ходела често в столичния пиано бар “Изток”, където без притеснение отпускала глас.

Била влюбена във Волен Сидеров

Преди години Найденова била лудо влюбена в лидера на Атака, но той не и обръщал никакво внимание. Волен се опитвал по всячески начини да се отърве от Диана, но тя го подложила на истински „сексуален тормоз“. В крайна сметка Волен успял да я убеди, че не се интересува от нея и тя останала с разбито сърце.

Преспала с шефа на Дарик Радосвет Радев?

Шеметната си кариера устатата журналистка дължи на факта, че е минала през леглото на шефа си Радосвет Радев - собственик на Дарик радио. Тази седмица комисията по досиетата го разкри като агент на ДС.