След като картонче с името на Максим Бехар излезе днес при огласяване на проверка на Комисията по досиетата в Еврейската религиозна общност, известният ПР експерт и бизнесмен коментира неприятният инцидент пред БЛИЦ. "Едва сега разбрах, че името ми е написано някъде", каза той пред наш репортер секунди преди да замине за чужбина.
"Шокиран съм, че някой може да напише името  ми в някакви регистри. Никога не съм имал нищо общо с никакви служби, а нямаше и за какво да имам", заяви специално за нашата агенция Максим Бехар.

"Едно картонче, за което не съм и предполагал, че съществува, няма да ме направи по-малко честен, почтен и етичен. Няма да ме направи и по-малко професионалист. Едва сега разбрах, че името ми е написано някъде", категоричен е известният ПР специалист.

"Нямам тази дарба да бъда агент, въпреки че работя в агенция. Но имам много близки роднини в Израел, за които бях викан няколко пъти през 80-те години с въпроси дали подържам връзки с тях. Нямах възможност да го правя, за съжалeние, и винаги това беше отговорът ми. Ако с това съм засегнал някого, дълбоко му се извинявам", заяви специално за БЛИЦ Максим Бехар.

Дария ЗАХАРИЕВА, БЛИЦ