Днес, 21.04.2017 г., „Еврофутбол“ пуска най-новия си продукт – МАКСГОЛ, която ще радва участниците на букмейкърската къща с високи коефициенти и големи печалби.
Истинските познавачи ще останат доволни от поредното предизвикателство, което компанията им отправя – те трябва да предвидят шест, седем или осем най-резултатни футболни срещи (в които ще бъдат отбелязани най-много голове) от 30 мача, предварително определени от „Еврофутбол“ и публикувани в сайта на българския букмейкър тук.
 
КОЕФИЦИЕНТИТЕ за определяне на печалбите, в зависимост от броя на срещите, СА изключително АТРАКТИВНИ: 

За осем познати двубоя – 2 500.00;
За седем най-резултатни срещи – 150.00;
За познати шест мача – 80.00.
 
Минималният брой сблъсъци в колонка е шест, а максималният – осем. Майсторите на предвиждания могат да комбинират срещи от МАКСГОЛ с други футболни двубои от тиража на букмейкърската къща и така да разгърнат потенциала си за още по-големи печалби.

Например, ако участникът е заложил (поне) на шест мача в новата игра плюс една или две други срещи, печалбата се увеличава – тя се изчислява като се умножи коефициентът за познатите двубои от МАКСГОЛ по коефициентите на другите познати сблъсъци и полученото произведение се умножи по залога.
 
Подробности за условията за участие може да намерите в сайта на българския букмейкър тук.
 
 Познавачите са на ход - „Еврофутбол“ ви желае успех и късмет!