Любен Гоцев и синът на Андрей Луканов изненадващо излязоха от "нелегалност" и се появиха на светско събитие. Те бяха сред поканените за премиерата на книгата за покойния президент (председател) на България Петър Младенов.
Книгата "Цялата истина" е дело на известния журналист Пенчо Ковачев и бе очаквана с огромен интерес.В нея някои неща се публикуват за първи път, както загатва и самото заглавие. Използвани са документални материали и архивни снимки, част от които са дело на топ-фотографа на БЛИЦ Иван Григоров.


Някогашният екип на Петър Младенов с дъщеря му Таня
 
Сред останалите гости на премиерата бе и бившият шеф на 6-ти отдел към някогашната Държавна сигурност Димитър Иванов. Плътно до него и до Любен Гоцев бе Светлана Шаренкова.


 
На противоположната редица се забелязваше журналистката Валерия Велева, която не спираше да се усмихва и да се радва на присъстващите.
 
Сред тях бе и масонът Румен Ралчев, който бе в компанията на Нешка Робева. На събитието бе и бившият лидер на БСП Михаил Миков. Карло Луканов дойде във видимо добро настроение. Появата му е изненадваща, защото той не е сред хората, които си падат по публични прояви и светски събития. 


 
Любен Гоцев - някогашният лидер на кръга "Монтерей" се появи, подпирайки се на бастун и веднага бе наобиколен от останалите гости на премиерата. Той се ръкува радушно и с Иван Гранитски. Бившият телевизионер е издател на книгата за Петър Младенов.


 
На премиерата бяха дошли Таня, дъщерята на Петър Младенов. Правистката пристигна заедно със съпруга си - известен бизнесмен. С тях бе и Галя - съпругата на покойния президент.


 
На събитието присъстваха над 150 души, сред които различни политици и общественици. Сред тях бяха забелязани Андрей Пантев и разузнавачът Тодор Бояджиев. 

Снимки: Иван ГРИГОРОВ, БЛИЦ