Истинската битка между столичните театри е не кой каква награда ще спечели, а в коя трупа ще има най-цицорести актриси. Открай време две трупи са водещи в областта - на Народния театър и на общинският "София". Там си е истинска традиция, предавана от шеф на шеф, да се подпират хем таланти, хем с форми, пише "Телеграф".

Кети Райкова - студентка от НАТФИЗ беше сполетяна от ударна слава именно заради гола сцена в новата и леко авангардна постановка "Сън в лятна нощ" по Шекспир. Сега тя е обект на наблюдение от театралните шефове, защото друго си е да имаш най-известните млади цици в трупата си.



Наталия Каракулева е друга забележителност, която омайваше мъжете. За жалост тя имаше кратък период на актьорски превъплъщения. Повече се изявяваше като модел, но намери любовта и прекрати двете поприща. Без проблем тя се снимаше в провокативни фотосесии като най-известната такава е с актьора Явор Дамянов и Мистър България Миро Йончев, където тримата са голи, а тя е прикрита само с тениска на шведския национален футболен отбор.



Друга актриса, която до скоро се свенеше да бъде гола на сцената, е Лора Мутишева. Тя също намери любовта, а след това роди и каза, че повече никога няма да се съблича. Лора Мутишева се прочу с голите си сцени в "Преди/след" на театър София.



Биляна Петринска е същинска фурия в Народния театър. Тя е известна като истинска мъжемелачка, която минава като валяк през всичко, което става. За жалост на мъжете обаче в момента Петринска е бременна и ще роди всеки момент.

Със славата на яки цици, макар и не толкова големи се прочу и Анастасия Ингилизова от армейския театър. В светски план тя е известна и с връзката си с Деян Донков, от когото има и дете.



Елен Колева, която напоследък не се снима в сериали и филми също е с един от най-коментираните цици в гилдията. Нейни колежки коментират, че е един от най-добре оформените гърди от родни пластични хирурзи. Шушука се, че процедурата е платена от бившия й любовник - Сашо Майонезата.

Related image

Тв водещата Диана Любенова също има славно голо минало, когато бе актриса. И тя е от тези, които нямаха свян да са без дрехи.