Голямата актриса Стоянка Мутафова така и не замина за Мадрид, Испания, за грандиозния концерт на певицата Кичка Бодурова. Въпреки че бе обявена на афишите, запазени са билети за самолета и хотел. Ден преди полета обаче Стоянка се почувствала зле и дошла „Бърза помощ”. Въпреки голямото й желание да се включи в този концерт на Кичка пред българите в Испания, се наложило да си остане на родна земя.
Обичаната Кичка Бодурова наскоро се прибра за ежегодното си  няколкомесечно пребиваване в България. Една от първите й задачи бе да посети своята приятелка Стоянка Мутафова. Тя изключително много се зарадвала да я види. Както си говорили обаче й прилошало и изпълнителката паникьосана се обадила на „Бърза помощ”, които успели да я стабилизират.

Мутафова не искала да се отказва от поетия ангажимент за Мадрид, но Бодурова категорично отказала да поеме риск с пътуването й, тъй като високото налягане в самолета може да й се отрази зле. 

Участието на Кичка пред българските емигранти в Мадрид е на 22 май в театър „La Latina”. Предстои й турне в няколко български града, където отново на афишите присъства актрисата. На този етап от екипа на Стояна са категорични, че промяна в програмата няма да има и най-вероятно ще пътува с Кичка из страната. 

Актрисата не се отказва от сцената и макар годинките вече да й тежат, тя поема ангажимент след ангажимент. Носят се слухове, че ще се включи и в лятното турне на „Комиците“, отделно ще играе няколко пиеси в различни краища на България. 

Красимир КРАСИМИРОВ