Киркоров поискал от художника да го нарисува с гол задник, откъдето стърчат цветя и бодили
„Аз съм узаконен руски княз, успях по законен ред да узаконя името си. Беден съм, въпреки, че държа колекция за милиони. Имал съм 170 коли в живота си”. Това обясни ексцентричният художник Принц Папа Жан в предаването „Станция Нова”.

По думите му той прави целителни картини и с тях е излекувал много хора от всякакви болести.

„Станах академик при Джуна, специалист съм по опорно-двигателните проблеми, лекувам и психиката. С Джуна ме сближи притегателната сила на ръцете. Когато докоснахме ръцете си, имах чувството, че се оплодих, че забременях”, казва Папа Жан.

По думите му България е една от най-болните нации, където хората искат на всяка цена да демонстрират всичко.

На въпрос как се е запознал с покойния Иво Карамански, Папа Жан разказа как двамата били на награждаване на певци. Иво изявил желание тогава да се запознае с твореца и поискал да бъде нарисуван.

Папа Жан склонил и нарисувал Карамански като разпънат Христос с еректирал фалос. По думите на художника, това не му бил първият случай на подобни ексцентрични желания. Той даде пример как руският певец Филип Киркоров си поискал да го нарисува с гол задник, откъдето стърчат цветя и бодили.

„Иво целуваше по главата всички, мен само ме е целунал над 100 пъти. Имаше си един негър и го караше да ме целува. През 1998 година той предрече на Вежди, че ще бъде министър на културата”, разказва Папа Жан.

По думите му в обкръжението на Карамански от това време били Константин Тренчев, Петьо Блъсков, Нора Ананиева и куп журналисти.

„Мотаха около Иво да го ухажват за почерпка. Патрашкова беше там, той я допускаше, защото пишеше интересни неща за него. Поне 50 пъти съм я виждал при него. Имаше много тарикати, които чакаха почерпки и облаги. За него много се пишеше, защото беше симпатяга”, допълни художникът. /БЛИЦ