За жена шофьор – рецидивист на пътя ни сигнализира читател на TrafficNews.bg. Той изпраща видеоклип до пловдивския сайт, на който се вижда как автомобил с висока скорост влиза в насрещното платно на Околовръстното шосе, а покрай нея като на магия минават няколко коли. По разказа на пловдивчанина,  това поведение на пътя от страна на жената е ежедневие. Ето и целия разказ:    

 

„ Жената всяка сутрин извършва едно и също движение, с което създава предпоставка за ПТП, понеже навлиза в платното за насрещно движещите се и при това положение застрашава не само нейния живот, а и на останалите участници от движението. Часът, в който предимно минава е между 7:35 - 7:45, като вози двете си деца, а едното е на предната седалка, което не е разрешено. Искрено се надявам органите на реда да вземат това под внимание, защото късметът все някога ще й изневери и някой ден просто няма да продължи към Пловдив, а и ще пострадат невинни хора.

Номерът на въпросната госпожа е РВ0617ВХ, действието се развива на надлеза до фирма Булсафил, като преминава отдолу и поема към Пловдив. Искам само да попитам жената дали се замисля, че това, което прави застрашава живота на останалите участници от движението, но дори да не я интересува за останалите нека помисли поне за децата си, които нямат никаква вина!”, пише пловдивчанинът.