22-годишният бургазлия Иван Радославов сключи споразумение с прокуратурата и отърва сериозна присъда за притежание и разпространение на наркотици. Дилърът ще лежи в затвора само 6 месеца, въпреки че има условна присъда за същото престъпление, предаде "Флагман".

Иван буквално е спипан по бели гащи от полицаите миналото лято в Слънчев бряг. Той е закопчан, веднага след като продал 2 грама марихуана на клиент в курорта. Ченгетата наблюдавали дилъра от началото на сезона и умишлено забавили ареста, за да го закопчаят след сделка. След задържането последвало претърсване в квартирата на младия бургазлия, където се намерени още 37 грама дрога, предназначени за продажба. 

Дилърът се признал за виновен по всички обвинения и с това отървал много по високо наказание, като за подобно престъпления Наказателният кодекс предвижда до 10 години зад решетките. 

В края на 2013 г. бургазлията е хванат с 4 грама наркотици пред бар "Кашмир". Иван признал, че имал намерение да продаде дрогата и получава условна присъда от 8 месеца през август 2014 г. Сега обаче ще трябва да лежи в затвора.