Журналистката Соня Колтуклиева напусна първа Къщата на "ВИП брадър". В понеделник тя излезе на сцената при водещия Ники Кънчев и обяви: "Щастлива съм на свобода!"
Защо атмосферата сред съквартирантите я е накарала да напусне с усмивка и какви са причините за интригите по неин адрес? На тези въпроси Колтуклиева отговори първо пред в. "ШОУ".


- Соня, защо мислиш, че не се вписа в компанията в Къщата на “ВИП Брадър”?
- Защото това са хора, които отдавна се познават, притичват от шоу в шоу, имат си обща приказка. Пушат, пият и се веселят по начин, по който аз не съм свикнала. Те разбират “ВИП Брадър” като едно денонощно веселие, в което те просто се забавляват по начина, по който са свикнали и играят роли. Казах им: “Аз роля няма да играя!” Такава съм, каквато съм, ще ви казвам откровено каквото мисля за вас, ще ви задавам въпроси, мразя двуличието!

- Доста от тях се отнесоха враждебно към теб. Започвам директно с коментарите зад гърба ти по твой адрес. Кристина Патрашкова каза, че ти не се ползваш с добро име в гилдията...
- Още при влизането си аз попитах: “Сама ли е вътре Кристина или с Алексей Петров? Ако са двамата вътре, тъкмо ще ни принудят да спретнем един преврат и няма да има нужда да правим избори догодина!” Това е бил нейният контраудар. Какво по-голямо влияние и по-добро име има тя от мен в гилдията?! Тя е предала всички! Изплю се в лицето на хора, които са й били приятели! Открито наричах вътре Кристина двулична. Навън в цивилизацията, защитена от бронята на бруталния вестник “Галерия”, тя се чувства сигурна. Тя нямаше тази защита в Къщата и затова се чувстваше несигурна, пушеше цигара от цигара и нямаше нито образ, нито характер.

- Продължавам нататък. Мариана Попова заподозря, че страдаш от намалено количество на хормона на щастието, или с две думи... от липса на секс и затова те намира за истерична...
- /смях/ Мариана беше разстроена от самото начало! Имам чувството, че ме изревнува от Багата и Орлин... А когато говорехме за зодии и за астрални близнаци, аз казах, че мой астрален близнак е президентът Първанов и на рождения ми ден, на мен, както и на всички по-известни дами, родени на 28 юни, ми изпрати огромна кошница с цветя! Тогава нещо се пречупи в нея! Започна да ме гледа по съвършено различен начин. Мисля си за тази нейна драма с президента Първанов... Тя е била тази, която си е помечтала, която се е блазнила от идеята да бъде президентската любовница! Тя по-скоро е била огорчена, че историята, която раздухаха някои медии, не е истинска, а не от това, че я спрягаха в тази роля! Нали си спомняш какво се говореше навремето – как се обаждала в някакъв козметичен салон на приятелките си и им обяснявала, че й звъни президентът... Мариана Попова беше тъжна през цялото време. Леглото й беше срещу моето - спеше много, почти не говореше. Един ден й казах: “Няма ли да ни попееш, пееш толкова хубаво?” Тя ми отговори: “Не пея без пари!” В момент на откровение каза, че още не е получила пръстен от Ханес, мъжът, с който живее и от когото има дете и че това й е мъката!

Валерия КАЛЧЕВА

ЦЯЛОТО ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ СЪС СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА – ЧЕТЕТЕ В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ НА “ШОУ”!

ВСИЧКО ЗА ЗАДКУЛИСИЕТО НА ВИП БРАДЪР – ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА “ШОУ”!