Скандалният бивш офицер от НСО Николай Марков е обвиняван в какво ли не, но той е убеден, че истината за тази служба скоро ще излезе наяве и името му ще бъде изчистено. Tой дава най-шокиращото си интервю в новия брой на в. “ШОУ”
“Много скъпа кола на НСО изгоря на морето, а вътре шофьорът бил с проститутка! Били са вътре, когато колата пламва... Няма жертви, но колата замина. Изтърван фас или нещо подобно”, разкрива подполковник Марков.

Той коментира и скандала, когато откраднаха пистолет от дома на Иван Костов, по онова време министър-председател: “Кой външен човек може да влезе в дома на министър-председателя, да отключи каса, да вземе пистолет и да го изнесе, ако няма участник от НСО?! Това се случи, след като Първанов дойде на власт. Това го направиха хора на Първанов вътре в службите. Този пистолет беше взет, за да се дискредитира охраната на Иван Костов. Защото, ако някой може да влезе да открадне оръжието и охраната да не види, та той може да влезе, да убие премиера и да си замине!”

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ – ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА В. “ШОУ”!