Кристина Сунгарска е бивш адвокат и настоящ нумеролог. Завършва право в НБУ. Единадесет години се обучава при известната българска нумероложка Нели Колева. Самата Кристина е учителка по нумерология на дъщерята на Митко Щерев - Александра. Преди две години Кристина Сунгарска участва в благотворителнто шоу "Байландо" с една-единствена мисия - да може да купи протези на съпруга си Александър. Младият мъж изгубва и двата си крака след тежко автоимунно-съдово заболяване.
"Първо той оживя по един чудодеен начин, после аз забременях пак неочаквано. Искам да го освободя от инвалидната количка. Това е съкровената ми мечта.", бяха тогава думите на Кристина. Пред репортер на вестник "ШОУ" сега разкрива какво казват числата за някои известни личности у нас - каква ще е съдбата на Нана, Стилиян Петров, Венцеслав Кисьов, които страдат от коварни болести, как ще завърши съдебната сага между Иван и Вихра, ще забременее ли Камелия.

- Защо заряза успешната кариера адвокат заради нумерологията?
- Когато бях на 15 или на 16 години една книга за астрологията, написана от семейство американци, разпали любопитството ми чисто тийнейджърски. Две години по-късно гледах по телевизията Нели Колева – много известен български нумеролог. Тя обясняваше за силата на числата и неизменната им роля в нашия живот, както и за огромното значение на рождената дата на всеки човек. Видя ми се много несериозно и реших сама да докажа, че няма такова нещо, че това са лъжи. Открих адреса й. Пред вратата имаше около 30 човека. Като първична реакция им обясних, че си дават парите напразно, че всичко това са пълни глупости и т.н. Те започнаха да ми се смеят: „Спокойно, ти нямаш проблеми, не си видяла, не си усетила...”

- И какво направи, тръгна ли си?
- Аз бях тогава на 18 години. Заинатих се ужасно. Останах, за да видя какво толкова се случва вътре. Предстоеше ми и абитуриентски бал, след който и двамата с тогавашния ми приятел бяхме решили да се женим. Влизам при Нели Колева и тя ме пита за какво съм дошла, при положение че на 18 години още нямам никакви проблеми. Помислих малко и заявих, че... ще се женя, което не беше лъжа. А Нели ме отряза: „Не само, че няма да вдигаш сватба, но поне още 10 години ще е така”. Сопнах й се:

„Ти си луда, аз току-що мерих булчинската си рокля”

Изхвърчах бясна от стаята, обявих я за шарлатанка, само дето не псувах от яд! Преди да тресна вратата тя ми каза: „Ти ще се върнеш пак при мен”. Сватба наистина нямаше, записах право и така продължи животът ми. Но аз ще ти кажа, че в този живот всяко нещо е закодирано и не може да остане без реализация, дори най-малкото.

- Какво всъщност представлява нумерологията?
- Същността на нумерологията е в ДНК-кода, който излиза от сбора на рождената дата. Не само това. Всички числа се редуцират, има определена таблица, по която се смятат. Така в нумерологичната карта могат да се видят и миналото, и настоящето, и бъдещето, и възможностите, и капацитета, и решенията. Нещо като астрология, но нумерологията е много по-точна, по-ясна и по-конкретна. Докато всеки астролог си пише каквото си иска, нумерологията отговаря на въпроси, тя е себепознание – да имаш смелостта да видиш и негативните си страни.

- Знам, че провеждаш редовни курсове по нумерология? Кои са известните ти ученици?
- Една от известните ми ученици е Александра Щерева – дъщерята на Митко Щерев. Само да ти кажа, че преди две години, в деня на първото ми интервю пред „ШОУ”, тя роди детето си. Аз бях сигурна за датата. Клиенти и някои от тях мои приятели са Орлин Павлов, Теди Церовска, Ирина Папазова, известни адвокати, лекари и спортисти.

- Криси, много обрати се случват напоследък в света на звездите! Ти винаги си била директна и убедена в това, което ти казват числата за хората. Как ще приключи бракоразводната сага между Иван и Вихра?
- При Иван излиза ново начало в живота и възход в кариерата. Ще се концентрира най-вече в работата си и на това да печели повече пари. За момента това е най-същественото при него. Няма да се укроти до 40-тата си година! Има енергия в космически размери...

- Как все пак ще завърши спора му с Вихра за правата над дъщеричката им Ава?
- От гледна точка на закона, правото е винаги на страната на майката, ако тя е здрава - физически и психически, и когато има работа. Вихра е стабилен човек, законът е на нейна страна. Двамата не могат да обжалват до безкрайност, поради простата причина, че има само три инстанции. Абсолютни глупости са, ако някой твърди, че съдебната сага ще продължи поне 10 години. Всички решения на съда се взимат в някакъв срок! В случая

при Иван се назначава особен режим на виждане на детето

който може да бъде абсолютно формален. Ако Иван и Вихра се разберат помежду си, нещата ще бъдат по-лесни. А и аз се съмнявам Иван да си е оттеглил грижите към Ава. Двамата може и да си разменят някакви словесни шамари помежду си чрез медиите, но когато дава пари за Ава, Иван едва ли използва журналистите, за да стигнат те до детето му?!

- В момента Вихра води "Споделено с..." по TV7, но всички си спомнят все още за предишната водеща - Камелия. Какво ще се случи с нея в професионален план?
- Камелия и до момента е в телевизията, макар и не като водеща на предаване. Там, където е в момента, ще се задържи. Числата показват, че ова за нея е едно ново начало. И ще се научи на много неща. Ще има страшно много работа.

- Камелия все още няма дете, макар че неведнъж е казвала, че "и това ще стане, ако е писано"...
- Ако иска да има деца, може да има, но до 45-тата си годишнина. Без никакъв проблем. Дотогава може да има поне две деца, ако има желание. Всеки човек може да си осъществи мечтите на базата на цифрите, които има. Понякога има едно заклеймяване: "тази не може да има деца, онази не може да има деца". Няма такова нещо! Ако една жена иска да бъде майка, може да бъде майка! Няма такова нещо като да не може! Най-малкото може де си осинови, ако не може да роди. Най-същественото нещо за промяна на съдбата е тогава, когато човек еволюира, когато сменя начина си на мислене, пътя към целта.

- На плашещи и стряскащи факти ставаме свидетели напоследък, на мнозина известни българи им бяха открити коварни болести... Какво и защо се случва?
- Още от 2000 г. се говори за пророчества, за какво ли не, как светът щял да свърши през 2012 г. Това е специална година! Тези, които искат и имат желание да живеят, ще живеят! Тези, които са се отказали от живота и не намират дълбочина и смисъл в това, което правят, няма да стане. Тук става въпрос за една цедка, за естествения подбор на природата. Ето онзи ден по телевизията

Камелия Тодорова сподели как е минала през алкохолен делириум

- един много трудно преодолим период в живота й. Евала! Защото в крайна сметка жената казва така: "Всеки, който е зад екрана иска да види от мен непрекъснато светлина, блясък, не знам какво... усмивки, да показвам 14-15 лица едновременно.." Как да се случи това нещо?! То човек направо си взима чашката и започва.. Тя беше пределно откровена, много хубава жена. Но за разлика от нея, има други, които търсят утеха в алкохола. Камелия Тодорова е успяла да се съхрани, има други хора обаче, които посегнат ли към това нещо, просто връщане назад няма. Онзи ден виждам в центъра две момчета, на които буквално пяна им излизаше от устата. Бяха в абсолютно неадекватно състояние, я имаха 20 г., я не... Какво означава това? Че всеки има избор! Ние нямаме равно начало. Няма!

- Неотдавна светът бе потресен от злата новина за левкемията на футболиста Стилиян Петров! Ще се оправи ли той?
- При Стилиян Петров има един кофти съвпад, да.. но няма да умре! Така ли се умира?! Но ще ти кажа следното - прехвърли ли той 34-тата си година, всичко ще се оправи. В момента е на 32! Понякога една болест може да дойде в човешкия живот, за да може да провокира този човек да се събуди. Да промени себе си, живота си! Веднага се сещам за Андрей Баташов - той накрая беше толкова нещастен, нямаше капчица стимул в себе си. Просто един празен човек. Нямаше желание да продължи да живее. Беше се предал. Да се върнем на Стилиян Петров - той е в чужбина и след юли месец тази година за него ще започне едно време, в което той ще стесни кръга от хората, с които контактува. Ще стигне до минимума в кръга от познанствата си. Ще спре хаотичния си начин на живот, ще се концентрира върху себе си. Защото в последната си година е бил в лична година 7-ца, което означава - в помощ на другите, да дава на другите. Тази година, след юли месец, влиза в в 8-ца. Това му е лична година. Ще си направи равносметка. Ще получи много адекватна помощ, но от лекари, които не са българи.

- А за Нана Гладуиш - водещата на "Съдебен спор" в "Почивна станция" какво виждаш?
- Жената, както всички виждаме, продължава да си живее живота, който е водила до момента. Това е голям стимул! Тя се бори! Но знаеш ли кое е най-интересното - че обществото смята, че по презумпция известните хора са вярващи, а то не е така. По-големият процент са атеисти! При Нана категорично ще се оправят нещата! Тя ще оздравее, това, което й се случва е едно духовно приключение. Аз й писах, когато разбрах за болестта й. И предпочетох да употребя думата "приключение", защото тя действително ще осъзнае важни неща, които досега не е разбирала.

- Актьорът Венцеслав Кисьов се бори с рак на белите дробове. Какво показват числата за него?
- Ще живее! Колкото му е писано, толкова ще живее. Болестта му е от две години, от 2010 г.Тази болест няма да го унищожи за това кратко време, което е достатъчно да срине човек при други болести. При него болестта не е от този вариант. Има хора със СПИН, които например са живели 10 или 20 години с нея. При него смъртта няма да е внезапна. Ще живее! Съвсем не е лабилен човек, не и с жизнен път 8-ца. При жизнен път 8 човек държи винаги да получава възнаграждение за труда си, непременно и на всяка цена. Може би сега разбира, че парите не са единственият начин, чрез който човек може да получи признание за работата си. Осъзнава много неща.

Едно интервю на Анелия ПОПОВА