Новата „Мис Плеймейт“ Нора Недкова е на 24 години, от Варна, но от няколко години живее в София. Коронясването й за най-сексапилната българка на 2017 година породи от иронични до брутални подмятания, откровени нападки и обвинения. В откровено интервю за „ШОУ“ „Мис Плеймейт“ 2017 отговаря на всяка една атака спрямо нея, а освен това – прави и пикантни разкрития за себе си, както и за една от претендентките, която излезе с твърдения, че короната на Нора Недкова е била уредена.
- След скандала около избора на „Мис България“ 2017 Тамара Георгиева нападките и подмятанията не подминаха и вас – новата коронясана Мис Плеймейт... 
- Мисля си, че хейтърите набраха някакъв вид инерция покрай нейното избиране и продължиха с изливането на злоба към мен. Не се имам за грозна, но и този конкурс не е за красота, а за сексапил и цялостно излъчване. 

- Казвате инерция, но имаше и конкретни нападки спрямо вас, при това от друга претендентка за короната в същия този конкурс. Става въпрос за Марешка Глушук..
- Да. Нападките на първо четене започнаха от едно от другите момичета – именно Марешка. И причината е много проста – защото тя не зае нито една от челните позиции. Принципно е под нивото ми да обяснявам за някакъв човек, който никак не ме вълнува. Аз й казах и на нея, че ако не беше този конкурс да ни събере, ние нямаше да се видим изобщо. Това момиче нито е в моята среда, нито имаме някаква допирна точка с него.

- Въпросната Марешка Глушук според столичен всекидневник е заявила, че от самото начало вие сте били привилегирована и сте играли против правилата на конкурса. Ползвали сте лични фризьор и гримьор, държали сте се нагло, арогантно и въобще – от самото начало сте дали ясно да се разбере, че титлата ви е в кърпа вързана. 
- Тя това го каза и при Гала по Нова телевизия. От предаването и на мен ми звъннаха, но аз категорично отказах да отида, защото това би било страшна излагация за мен. Значи ситуацията е следната: аз по принцип съм много неорганизиран човек. Винаги закъснявам, изключиха ме даже от четири училища заради моите закъснения. Това се дължи на характера ми, а не на това, че съм привилегирована. Закъсненията ми по време на конкурса бяха системни и това е факт. И не го оспорвам. А това, че съм се ползвала от услугите на лични гримьор и фризьор, си го позволих веднъж. Беше на самото заснемане на корицата на списанието (списание Playboy, което ежегодно излъчва конкурса за най-сексапилна българка Мис Плеймейт – б. а.). Това стана след допитване до организаторите, а причината беше, че няма как да отида в точното време. И те ми разрешиха при условие, че се направи грим, който е подобен на този на останалите момичета. Дадоха ми насоки и снимки как трябва да изглеждам. Така че това аз съм го консултирала с тях.


Конкурсът „Мис Плеймейт” винаги е съпътстван от скандали и подмолни игри на участничките

- Добре, но защо тогава въпросната претендентка твърди, че сте спечелили по съмнителен начин? 
- Защото завижда! Защото... не знам дали трябва да го казвам това, но тя имаше интимни отношения с човек от конкурса, а накрая не спечели нищо! 

- Искате да кажете, че вероятно тя е очаквала да спечели? При това по „онзи начин“? 
- Ние всички мислехме, че тя ще спечели! С това бяхме запознати абсолютно всички, с този факт – тя с кого е. 

- И кой е това? 
- Не искам да коментирам кой е. 

- И вас, както Тамара Георгиева, ви обвиняват, че не сте достатъчно красива, за да грабнете титлата „Мис Плеймейт“. Извадиха съответно ваша снимка - на какво сте приличали без грим и т. н.
- Въпросната снимка я бях изпратила на Марешка и на други момичета в деня на заснемането на фотосесията, тъй като аз бях... Така, сега ще ви разкажа, колкото и да не ми е приятно. За да изглеждам красива, аз съм суетен човек, отидох на солариум, където стоях 30 минути. Цялата изгорях, получих алергична реакция и се наложи да прекарам нощта в „Бърза помощ“. Затова помолих организаторите да отида на мой гримьор, за да оправи каквото е възможно. Иначе нямаше как да изпълня ангажимента си. И тази снимка е точно от онзи момент – изгоряла, с алергична реакция, когато съвсем обяснимо нямаше как да съм в най-добрата си светлина. Изпратих я за някакъв вид съпричастност, но всъщност какво се оказа – че се спекулира с нея. А всеки има лоши дни, всеки може да изглежда не особено добре в даден момент. Специално за тази снимка – тя е от възможно най-лошия ми момент. 

- Още преди самия конкурс имаше атаки, че нещата са уредени, че ще спечелите вие. Как ще коментирате това?
- Мисля, че тези спекулации идваха от мои врагове. Аз и Анна-Мария Чернева (друга претендентка в „Мис Плеймейт“, която освен това има роля в сериала „София ден и нощ“ - б. а.) сме доста популярни... 

- Ясно е, че ще е от врагове, няма да е от приятели. Но от кого?
- Нямам представа. Мисля, че от злобни жени. Те казваха, че аз съм се била хвалела, че ще спечеля. А аз всъщност винаги съм казвала на всички, че заслужавам да спечеля! Анна-Мария може да е по-красива от мен, но аз притежавам много други качества, които са по-подходящи за този тип конкурс. Аз съм по-ексцентрична, по-темпераментна, с повече присъствие. И това си оказва влияние. А фактът, че на финала аз бях единственото момиче, заради което цялата зала стана на крака и започна да скандира моето име, говори достатъчно. 

- Споменахте в предварителния ни разговор, че ваш бивш интимен приятел злослови срещу вас... 
- Това ми го каза един журналист. И по-точно – че мой бивш приятел си е платил в различни медии да се пишат статии против мен, тъй като не може да преживее мъжки факта, че съм пожелала да се разделя с него. 

- Свързахте ли се с него?
- Да, свързах се, говорих, но той, разбира се, отрича. Той е страхливец. Самият факт, че го назоваха по име, на мен ми е ясно. 

- Столичен седмичник излезе с информация, че плеймейтките имали тарифи – по около 300 – 400 лева за танц, който обаче прераствал в нещо повече... Има ли го това? 
- Вижте, за другите не мога да коментирам каквото и да било. Аз лично съм се занимавала с танци дълги години, но отдавна съм прекратила участията си. А принципно искам да ви кажа, че може би няма красива и известна жена, която да не е ставала жертва на всякакви клюки и клевети. Бяха писали и за мен, че съм била в клуб, че съм била отишла при някакви баровци, а всъщност те са мои близки приятели и имах уговорка с тях. И си тръгнах сама от заведението, а не както писаха – че съм си заминала с някого. Ако съм искал да си хвана гадже с пари, съм щяла да го направя. Всички мъже, с които аз се занимавам, имат положение. Това е така, защото в противен случай няма да се чувстват добре до мен. Самата аз винаги съм имала подобаващо положение в своя живот и е нормално да търся човек, който да се доближава до моя стандарт.
Един мъж няма да се чувства добре до мен, ако не се е изградил като личност.


Със световната звезда Сергио

- Баща ви – Николай Недков, не е случаен човек. Занимаваше се с политика, беше изпълнителен директор на „Златни пясъци“ АД... 
- Вече не е. Това, че той има положение, няма нищо общо с мен. Аз сама се справям с живота си. Разбира се, и той ми помага. И това е съвсем нормално – дете съм му. 

- Как възприема той вашите занимания? Защото се писа, че не си говорите, че едва ли не той се бил отказал от вас...
- Няма нищо такова. В съвсем нормални отношения сме. За конкурса „Мис Плеймейт“ му съобщих с притеснение. В началото беше против участието ми, но не бих казала, че го е приел зле. Нормално е да се сепне – на нито един родител няма да му е особено приятно да гледа детето си разголено. Обичам да имам изява, но с това не съм навредила на никого. Мен от години ме караха да участвам в този конкурс и единствената причина, поради която не го правех, беше заради родителите ми. 

- От известно време ви свързват с Криско. Нещо да кажете по въпроса?
- Приятели сме с Криско. Те ги пишат тези неща, защото имам прилика с Ася Капчикова (бившата приятелка на Криско – б. а). Ние сме приятелки с нея по принцип. Приличаме си, понеже и двете сме руси, джобни гаджета сме и имаме ярък темперамент. Но с Криско сме само приятели, той си има сериозна, официална приятелка. 

- Освен грозна, като гледам разни писания, ви изкарват и не особено умна. Вярно ли е, че сте ходили в Италия да търсите гроба на Буратино?
- (смях) Това е смешно и адски абсурдно. Всички неща, които излизат за една красива жена, са или от злобни жени, или от мъже, които не могат да я имат. 

- Предполагам, че за не малко читатели ще е интересно да разберат дали избраната за най-сексапилна българка на 2017 година има човек до себе си, мисли ли за семейство, деца... 
- Към момента нямам човек до себе си. Не, не мисля за деца, не смятам, че съм готова за това. Не го възприемам за нормално момичета на по 20 години, които нямат стабилна професия и реализация, да създават семейства и деца, които да страдат след това. Аз съм дете на разведени родители и знам какво съм преживяла. И не искам да причинявам всичко това и на детето си.

- Тежко сте изживели развода на своите родители? 
- Не съм го изживяла тежко, защото съм била на 2 години, когато те са се разделили. Но самият факт да израснеш без баща - това повлиява на твоята психика. И за една жена, за едно младо момиче, е много важно да вижда примера на мъжа. Това се отразява след време на отношенията й с мъжете. И една от причините за моя проблем в отношенията ми с мъжете е именно тази. 

- Имате проблем с мъжете? 
- Да, имам проблем с мъжете! Не знам, не се получават нещата. Хубаво младо, секси момиче, няма гадже... Все не се получава точната симбиоза. Имала съм само веднъж любов в живота си. 

- А какъв е основният ви проблем с мъжете? Защо според вас не ви се получават нещата?
- Може би това, че постоянно си мисля, че всеки иска да се възползва от мен. В абсолютно всякакъв смисъл на думата. Мъжете изчерпват моята енергия. И има нещо друго – много се страхувам да не остана сама в този живот. Не може за всичките тези години, в които съм живяла, и гаджетата, които съм имала, да съм имала само една по-сериозна връзка. 
 

Любовница на Куката?  

„Аз получих покана за участие във филм от Куката още преди финала на конкурса и преди да разбера, че ще спечеля. Бях поела вече този ангажимент заедно с Анна-Мария. Това е първият филм, в който участвам. Нашите роли са малки – на момичета в клуб. Изключително много уважавам Мариан Вълев. И силно се надявам да няма спекулации в тази посока - и там да се търси нещо повече... 
В този ред на мисли искам да кажа, че обмислям дали да съдя Марешка Глушук за неверните й твърдения. В края на краищата уронва престижа ми пред цяла България и принципно вече съм говорила с адвокат. Той очаква само моето решение. Живеем в правова държава и всеки трябва да си носи последствията за действията. Защото, ако позволя на едно момиченце като нея, което не е на моето ниво, да си позволява да ме обижда по този начин, този лош пример ще бъде последван най-вероятно и от други. Свързвам нейното поведение с това, че е недорасла, но това не е оправдание. От нея тръгна тази снимка – на която не изглеждам особено добре след като изгорях в солариума, както и абсолютно всичко останало. Писах й във фейсбук и тя ми върна отговор, че нямала нищо против мен, но поне да можела да изкопчи малко слава от моята победа. Каза ми: „Мила, всичко е пиар, нямам нищо против теб“, признава тя пред репортер на „ШОУ“.

Интервю Орлин ФИЛИПОВСКИ