Преди седмица забъркаха поп фолк певицата ДесиСлава в поредица от скандали. Първо се появи информацията, че изпълнителката е бременна от 19 години по-младия от нея Благой Найденов, по-известен като Малката Кобра. Според слуховете двамата правели опити за бебе от няколко месеца, като певицата дори посещавала различни манастири, за да се моли за рожба. Бебето било планирано, като бъдещите родители криели в дълбока тайна новината от суеверие. Певицата опроверга новината само пред нашата медия.
Другата клюка, в която ДесиСлава беше намесена, се оказа за предполагаема война между нея и майката на приятеля й. Семейството на Малката Кобра скочило срещу връзката му с блондинката, тъй като тя му пречела да развива кариерата си.
Само допреди година Благой беше сочен за един от талантите в бокса, дори го сравняваха с шампиона Кубрат Пулев - Кобрата. След като започна връзката му с певицата и нещата се задълбочиха, Найденов все повече се отдалечавал от представите за звездно бъдеще, притеснено разказват негови приятели насам-натам.

Клюкарите продължават с аргументите си, че боксьорът непрестанно придружавал певицата по нейните клубни участия. Той ходел с нея по градове и паланки, където тя има участия: "Няма как да се седи до 5 по кръчмите и на сутринта да си адекватен за тренировка. Пропиля си бъдещето това момче заради една фуста", гневяло се семейството на Найденов.
Наблюдателни припомнят, че бившият приятел на Деси Светлозар Савов, който е ММА боец, също имаше сериозен спад в кариерата си по време на любовната си връзка с пайнерката. Сега, когато двамата са разделени, Зарко бележи успехи на световно ниво.
Майката на Благой била най-силно притеснена и обявила открита война на изпълнителката. Според клюката двете не се понасяли и дори не можели да стоят в една стая. Ето как отговаря Деси на клюките и нападките единствено пред „ШОУ”:

- Деси, появиха се слухове, че си бременна? Така ли е наистина?
- Нито съм бременна, нито правим опити. В момента и двамата имаме други приоритети.

- Какви са отношенията ти с майката на Благой?
- Не само майка му, а цялото семейство на Благой са страхотни хора. Противно на очакванията ми /защото аз имах притеснения заради разликата в годините ни/ тези хора ме приеха повече от прекрасно. Често се събираме на вечеря и се чувствам като член на семейството благодарение на гостоприемството и отношението им.

- Как се чувствате с Благой?
- Щастливи сме!

- Какво смяташ за масовото забременяване във фолка?
- Имаше една приказка, че един като повлече крак... Искрено се радвам за колежките! Това е много хубаво! Аз съм майка и смея да твърдя, че кариерата и славата са до време, децата са най-най-най-хубавото нещо на този свят! Така че - пожелавам на колежките да са здрави и щастливи родители и рожбите им много да ги радват!

Костадин КОСТОВ, в. "ШОУ"