Ден след страшната катастрофа на Ан-148 в Подмосковието, която отне живота на 71 пътници и членове на екипажа на борда му, множество потребители в социалните мрежи обсъждат с възмущение как един български сайт поднесе печалната новина. 

Става дума за финансирания от фармацевтичния бос Огнян Донев Клуб 3 и ръководен от Светлана Джамджиева кафяв сайт, който онагледи информацията за катастрофата със снимка на природно явление в небето с формата на мъжки полов орган.

Не след дълго неуместната илюстрация беше изтрита и заменена с достоверна снимка от мястото на катастрофата. Но потребителите в мрежата продължават да се възмущават от волната или неволна грешка, посочвайки, че тя е допусната от тези които се бият постоянно в гърдите като носители на висок медиен морал и сипят укори срещу неудобни за тях медии и журналисти. Например за "пръста на Кошлуков".

В  някои от коментарите за гафа на Клуб З се посочва, че ако е бил неволен , би следвало да бъдат поднесени извинения към читателите и близките на жертвите в трагедията. Но тъй като това не е било направено, следват заключения, че може би  илюстрацията е била поставена умишлено, за да се изтъкне демонстративно за пореден път пред раздавачите на грантове "правилната антируска линия" на въпросния клуб.