Столичният кмет Йорданка Фандъкова омъжи Диана Найденова за любимия й Мирослав, но освен булката, тя попитала и дъщеря й Боряна дали е съгласна майка й да сключи брак. Само за 14 дни животът на устатата журналистка се променя коренно.
Събира се най-накрая с мъжа, когото обича и започва нова работа в предаването на Кеворк Кеворкян “Всяка неделя”.

Диана Найденова се омъжи за 40-годишния Мирослав Войник в тесен семеен кръг, с бяла булчинска рокля, сватбена торта и малки шаферки, сред които и дъщеря й Боряна, пише "24 часа".

След гражданското сключват и църковен брак в църквата на Лора и Яворов "Св. Богородица" на ул. "Черковна", а час по-късно посрещат гостите, сред които и Бойко Борисов в ресторант.

Мирослав е стара любов на Диана. Двамата се познават от Хасково, имали шестгодишна връзка, но журналистката избрала кариерата в София, а Мирослав не пожелал да се премести с нея. След това не са се виждали 12 години.

През пролетта тв водещата припадна преди ефир, а след това й се наложи дълго лечение. След като я изписват за домашно лечение, Диана се връща в Хасково и там отново се натъква на Мирослав. "Той не е имал семейство, аз съм голямата му любов", казва журналистката.