Четирима загинаха при тежък инцидент на пътя Плевен - Ловеч малко след село Брестовец. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.
Сигналът за катастрофата е получен минути преди 15 часа. Веднага към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, пожарната и центъра за спешна медицинска помощ.

По първоначални данни, на второкласен път II-35, малко след село Брестовец лек автомобил, с плевенска регистрация, движещ се в посока Плевен е загубил контрол над управлението и се е ударил челно в автобус, с пловдивска регистрация, пътувал в посока Ловеч. Вследствие на инцидента на място са починали четирима души, пътували в лекия автомобил.

Няма пострадали пътници от автобуса. Движението в участъка на инцидента се регулира от полицейски екипи. На място се извършва оглед.

Както БЛИЦ съобщи, днес се случиха множество фатални катастрофи. Горе-долу по същото време след верижна катастрофа край село Микре загинаха двама души. По-рано днес стана адско пътно меле край Шумен, при което загинаха баба и внуче. Бебе на годинка пък бере душа след катастрофа на магистрала "Тракия".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!