“Често ходех при Ванга, но не съм се редил на опашка, а киснех в гьоловете около къщата й”, каза в студиото на Тв7 Христо Лолев, биотерапевт. “Стоях с часове, макар че в тази вода не може да се издържи не повече от няколко минути. Предупреждавали са ме, но нищо не ми се случи”.
“Никога не съм влизал при Ванга”, каза още биотерапевтът, “но получих послание от нея, в което тя ми каза – лекувай хората, но не им взимай много пари”.

Той твърди, че вижда етерни тяла зад всеки човек, те били четири и се носели като сянка зад хората.Помолен да направи експеримент, Лолев установи напрежение в главата на водещата Кулезич и я предупреди, че скоро ще се оплаква от главоболие.

“Като погледна човек, просто го виждам като скелет. Виждам го на каквото ниво поискам-духовно, емоционално, физическо. Когато лекувам, понякога лекувам само душата, защото физическото тяло е следствие на духовната същност на човека”, твърди още Лолев.

Той призна, че има и дарба на майстор чекръкчия, но допълни, че физическото тяло е последното, което усеща болката и че всичко тръгва от душата на човека.

“Приемам по 30 души на ден, докато мога да издържа, приемам", призна той. И разказа за едни свой случай, при който излекувал жена от имунна недостатъчност. “Не харесвам думата СПИН, затова я избягвам. За мен това не е болест, това е нарушение”, сподели биотерапевтът.

“За този конкретен случай ползвах различни средства, но никога не съм правил заклинания. Жената е испанка, казва се Марга Каплондж от Палма де Майорка. Свърза се с мене по телефона и по интернет, помоли ме за помощ и аз й помогнах”, твърди Лолев.

“Само когато едно заболяване е наказание, то е кармично и не може да се лекува. Когато видя черен ореол, това за мен е наказание и не го лекувам”, смята Лолев..

“За да издържи атаките отвън, човек трябва да включва една втора система ,която му помага да се възстанови на клетъчно ниво. Аз помагам на хората да си включат тази система с упражнения”, завърши Лолев. /БЛИЦ